Trendig i olika sammanhang

 

Att klä sig trendigt och moderiktigt är som bekant alltid lite extra roligt och framför allt snyggt. Lite beroende på vilket sammanhang man befinner sig i kan man vara trendig på olika sätt.

Snygg på stan

Att klä sig trendigt när man går på stan är något som blir allt mer populärt. Att vara snygg på stan handlar mycket om att sticka ut lite utan att för den delen se ut som om man är på väg till en maskerad eller något liknande. Ett plagg som i princip alltid fungerar på stan är jeans. Det som är bra med just jeans är att de som bekant kan se ut lite hur som helst, allt från slitna till mer eleganta. En stil som är het just nu och som även fungerar på stan är den rockiga stilen. Färger, det vill säga kläder med starka färger är en annan het trend just nu.

Snygg på festen

Vill man vara snygg och trendig på festen finns det en rad olika stilar att tillgå, givetvis lite beroende på vilken typ av fest det handlar om. Handlar om en mer avslappnad tillställning kanske ett par jeans, kjol, en t-shirt eller topp fungerar bra och vill man vara trendig ska dessa så sagt vara färgglada och härliga. Om det rör sig om mer av en formell tillställning så passar kanske en klänning eller liknande bättre. Lite beroende på hur strikt klädkoden så finns självklart även här möjlighet att hänga på den färgglada trenden.

Snygg på stranden

Även på stranden ska man såklart vara snygg och trendig. Här finns det verkligen möjlighet att experimentera med riktigt starka färger som till exempel mintgrön, intensiv gul eller lysande rosa i val av bikini eller baddräkt. Ett par snygga solglasögon är också ett hett tips om man vill vara trendig.

Snygg i skidbacken

Skidbacken är också ett ställe där det finns alla möjligheter att vara trendig. Även i skidbacken är det kläder i färg som gäller, dock kanske inte i grön och rosa, men gärna himmelsblå eller lila både vad gäller skidjackor och skidbyxor.

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara