Tips för vårens herrmode

Mode är en kontinuerlig berättelse utan något slut, men med intressanta stycken överallt. Mitt i vintern kan det ju vara roligt att blicka framåt och se lite mer på vad som komma skall, när snön har smält och vi inte bara gömmer oss i tjocka vinterkläder. Här kommer några tips kring herrmodet för våren som, förhoppningsvis, är korta bort än den nu verkar.

För alla kostymälskare har modeskapare lyft fram den randiga kostymen i vårens spotlight. Både tjocka och smala ränder kommer vara på modet framöver om vi ser på vad Versace, Haider Ackermann och Topman Design har visat upp senast.

Mönstermixning är också ett hett ämne just nu. Vi har sett kombinationer av mönstrade plagg både upptill och nedtill på en och samma gång. Det kan fungera alldeles utmärkt att bland olika typer av mönster också, satsa då gärna på ett på överdelen och en annan på underdelen. För somliga passar det bättre med ett stort mönster nedtill och ett mindre upptill medan andra ser bättre ut i det motsatta. Det gäller mer eller mindre att testa sig fram.

Den oversizade kavajen har också varit på catwalken vid uppvisningar av bland annat Thom Browne och Balenciaga. Man kan nog säga att denna har varit något polariserande, men om man själv gillar konceptet kan man absolut ta på sig den och stolt bära upp den till våren.

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara