Snygga och praktiska mobilskal till barnen

Nuförtiden är naturligtvis det skal man väljer till sin mobil en viktig del av de signaler man sänder ut med sitt utseende, sina kläder och accessoarer. För barnen kan det vara viktigt att ha favoritfiguren på mobilskalet.

När föräldrarna får bestämma kan det vara viktigare att barnet har ett telefonskal som fungerar som skydd till den ömtåliga telefonen när den dagligen utsätts för barnens aktiva liv.

Utseende och färger

Med det enorma urval av mobilskal som finns nuförtiden, både baksidesskal, skärmskydd och hela fodral och väskor till din telefon är det inte svårt att leta reda på något som passar till just din speciella stil – och något som passar till barnens stil. Kanske vill du själv byta mobilskal lika ofta som du byter kläder, eller åtminstone nästan. Att matcha mobilen till väskan och skorna är inte bara roligt utan gör att man känner sig fin! I olika onlinebutiker hittar du lätt alla möjliga varianter från elegant designade skal med en dominerande färg eller ett stilrent mönster till skal med olika färgglada och roliga teman. Detsamma gäller förstås till barnens telefoner. Det finns skal med olika populära Disneyfigurer och många andra – varför inte skaffa ett skal med SpongeBob Squarepants till sonen?

Funktioner – vad passar barnet?

Men kanske är det inte bara utseendet som är viktigt när du väljer telefonskal till barnens telefoner. Det är ju faktiskt så att ett barns telefon i nästan alla fall blir hanterad på ett annat sätt än en vuxens, och detta ställer naturligtvis helt andra krav på slitstyrka, hållbarhet och skydd för telefonen. När du går in en butik för att leta skal och fodral till exempelvis din iPhone 5C så hittar du nog en hel avdelning med skal som speciellt är inriktade på slitstyrka och hållbarhet för att ge telefonen största möjliga skydd – kan det vara något för ditt barn? Vattentäta skal är exempelvis sällan fel, speciellt inte under den långa perioden mellan september till maj när barnen ofta är ute i slask, regn och snö.

Skalen finns dessutom i flera fräscha och snygga färger vilket gör dem lite roligare i barnens ögon.

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara