Modenyheter för honom

Det kan kännas krångligt och jobbigt att handla nya kläder, och speciellt nu inför vintern då en enkel T-shirt inte längre räcker till. Modetrender härjar hit och dit och det är viktigt att välja rätt för att ge ett gott intryck. En tjock pufferjacka eller en trenchcoat i läder är kanske lite överkurs, men det finns alternativ som är enklare.

Trendtips inför vintern

När vi ändå är inne på jackor kan vi för det första tipsa om den stilrena bomberjackan. Denna passar alla kroppsformer och stilar, och den kommer i jordnära och lättillgängliga färger. En annan jacka som också är lätt att ta till sig är en ullblazer. Denna passar lika bra med jeans och kängor som med mer uppklädda alternativ.

Under de kallare månaderna behöver du även varma tröjor, och här rekommenderar vi antingen overshirts, skjortor eller stickade tröjor. Dessa har samma jordnära och enkla färger som det övriga sortimentet, men några är mer färgstarka och modigt mönstrade. De stickade tröjorna kommer dessutom med polo-modell vilket är ett lätt steg att ta in i modevärldens mer vågade områden.

Så ta en titt online och låt dig bli inspirerad av utbudet redan idag. Våga bli vinterns modelejon!

About Author: isabella

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara