Desigual

Desigual grundades 1984 av den då 20-årige schweizaren Thomas Meyer. Hans mål var att skapa kläder som passar alla samt ger en känsla av lycka. Han menar att ”vi klär människor, inte kroppar”.

Projektet drivs med passion och stort engagemang och de strävar ständigt efter att bli bättre. Sedan 2002 har företaget drivits av Manel Adell. Inför varje säsong sätter de ihop ett team med 25 designers som skapar en kollektion bestående av 1000 plagg och accessoarer. Tyvärr finns det inga Desigualbutiker i Sverige men är du på semester i till exempel Amsterdam kan du besöka en sådan butik. Däremot finns det återförsäljare i Sverige som säljer märket.

En unik stil

Stilen är verkligen unik och Desigual är känt för sina lapptäcksmönster, nyskapande grafffitikonst och praktfulla inslag av färger. Hos exempelvis Zalando.se hittar du ett stort urval av olika plagg och accessoarer. Du kan till exempel köpa Desiguals shoppingväska som har det unika lapptäcksmönstret. Här hittar du även kläder till din man och dina barn som har samma unika design. För att kunna handla billigare kan finns det rabattkuponger att hitta online.

Allsidigt och modernt

Desiguals kläder passar i alla situationer och det är vad som gör designen unik. De designar kläder till hela familjen och som kvinna kan du hitta unika smycken som fulländar din look. Du behöver inte välja mellan nytta och nöje eftersom designen passar till de flesta situationerna. Budskapet med designen är tydligt och det märks att både designers och modeskapare lägger ner kropp och själ på att tillverka kläder som du kan känna dig både bekväm och snygg i.

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara