Barbour

Ett klädmärke som funnits med sedan länge tillbaka i tiden, som idag blivit väldigt trendig igen, är Barbour. Detta märke smög sig in hos alla Östermalmsbor. Det klassiska outdoor-märket nådde en bredare publik och är idag väldigt trendigt hos många modemänniskor.

Beacon Heritage

Till en början var det de mer klassiskt klädda, som inhandlade Barbor jackan. Idag har underlinjen Beacon Heritage släppts, en linje med mer trendigare Barbour jackor som riktar sig mot en bredare publik. Funktionen är densamma. Jackan är fortfarande gjord av bra kvalité, med ett hightech material, som släpps i begränsade upplagor.

Designen på denna jacka är rak med dess iögonfallande fickor. Funktionen av plagget är viktigt och Barbours filosofi är en jacka som är praktisk och hållbar, på samma gång som den är snygg och stilren.

Barbour International

En annan modell av Barbour-jackan som är väldigt trendig just idag är Barbour International. En modell som inspirerats av en motorcykel design, med stilsäker design med många detaljattribut. Jackan fungerar lika bra till vardags som till mera uppklädda sammanhang, på såväl unga som medelålders. Detta är en jacka som troligtvis kommer att bäras av många framöver.

Kollektionen började först att säljas till män men idag har Barbour breddat vyerna och säljer även denna modell i damstorlekar.

Att välja en klassisk Barbourjacka till din garderob är ett säkert kort. Jackorna håller klass och stil, de är tidlösa och eleganta, funktionella och sköna. Investerar du i en Barbour jacka kommer du att vara trendig många år framöver.

 

About Author: admin

Om oss

Söker du moderiktiga plagg så har du kommit helt rätt. Här finns det artiklar och inlägg som handlar om Mode. Du kommer att få tips om de senaste trenderna och vilka accessoarer som kommer vid olika säsonger.

Vi som skriver på denna sida har ett stort modeintresse och shoppar så mycket vi har råd till.

Välkommen till vår sida

Madeleine & Sara